Muzsikáló Egészség Alapítványi
Alapfokú Művészeti Iskola

Muzsikáló Egészség Alapítványi
Alapfokú Művészeti Iskola

MUZSIKÁLÓ EGÉSZSÉG ALAPÍTVÁNYI
ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

2020-2021
ARCHÍVUM

 Vissza

népzenei verseny

2020.09.

Népzenei tanszakunk tanulói szép sikereket értek el Berettyóújfaluban, a szeptemberben online megrendezett II. Diószegi Nemzetközi Népzenei Versenyen. Eredmények: Kiemelt arany minősítés: Szentirmai Eszter-népi ének (tanára: Horváth Zsuzsa), Ugray Richárd- citera (tanára: Magyari Ágnes). Arany minősítés: Babodi Boglárka-citera (tanára: Borosné Toplenszki Tímea), Bráner Bence-citera (tanára:  Horváth Zsuzsa), Csonka Sára-népi furulya (tanára: Borosné Toplenszki Tímea), Szirota Dávid- citera (tanára: Magyari Ágnes) Ezüst minősítés: Ivády Gréta-citera (tanára: Magyari Ágnes), Vilmányi Vica-népi ének (tanára: Horváthné Oláh Mónika). Gratulálunk a szereplőknek és felkészítő tanáraiknak!

nemzetközi népzenei verseny

2020.11.

A MEA népzenészei  a Szent Efrém Görögkatolikus Általános Iskola és AMI által rendezett online nemzetközi népdaléneklési versenyen csoportos kategóriában III. helyezést értek el. Gratulálunk a szereplőknek: Szendrei Hanga, Szentirmai Eszter, Pásztor Anna tanulóknak és felkészítő tanáruknak Horváth Zsuzsának!

adrovicz istván

2021.03.08.

Mélységesen megrendűlve és gyászoló szívvel búcsúzunk szeretett kollégánktól. Dr. Adrovicz István 1950-2021.

x. országos jenei zoltán fuvolaverseny

2021.03.

Kálmán Dorka Villő növendékünk nagyon szép eredménnyel tért haza a kaposvári rendezésű országos fuvolaversenyről. Természetesen a járvány miatt az elismert szakmai zsűri a beküldött videók alapján értékelte a versenyzőket. A sikeres területi válogató után, az országos döntőben korcsoportjában a 11 versenyző közül a 4. helyezést érte el. Ezen kívül még a zsűri ZETA  díját (zenetanárok különdíja) is megítélték neki, ami egy koncertfelkéréssel egészül ki. Szeretettel gratulálunk Dorkának, tanárának Lakatos Verának és a magabiztos zongorakíséretet adó Takács Ákosnak.

online zongora-találkozó

2021.04.17.

Iskolánk zongorista növendékei egy emlékezetes online koncerttel jelentkeztek be. A műsor kötelező műve egy Mező Imre darab a "Dallam kisasszony ruhatára" c. gyűjteményből. Gratulálunk a szereplőknek és köszönjük a felkészítő tanárok munkáját!

online gitáros találkozó

2021.05.08.

Iskolánk gitáros növendékei is csatlakoztak az online koncertek sorához. Gratulálunk a szereplőknek és köszönjük a felkészítő tanárok munkáját!