Muzsikáló Egészség Alapítványi
Alapfokú Művészeti Iskola

Muzsikáló Egészség Alapítványi
Alapfokú Művészeti Iskola

MUZSIKÁLÓ EGÉSZSÉG ALAPÍTVÁNYI
ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

2017-2018
ARCHÍVUM

 Vissza

Cívis cuháré

2017.10.21.

A MEA Művészeti Iskola népzenész kamara csoportja  lépett fel a Kölcsey Központban. Az egy órás műsorban  a furulyás, népi énekes és citerás növendékek szórakoztatták a közönséget hangulatos népdalcsokor összeállításokkal. Gratulálunk a felkészítő tanároknak is: Dr Borosné Toplenszki Tímea és Horváth Zsuzsa.

Képek  Képek 

Ta​nári koncert

2017.10.27.

A MEA Művészeti Iskola tanári hangversennyel búcsúztatta az októbert. Kellemes hangulatban és izgalmas műsorszámokkal telt el a közel másfél óra. Gratulálunk a fellépőknek! Köszönjük a közönségnek a támogatást!

Képek  Képek 

Oklevél - Benini Angéla

2017.11.15.

Volt növendékünk, Benini Angéla a legjobb divattervért járó oklevelet kapta a Kós Károly Művészeti Szakgimnázium által megrendezett Rivaldafény divattervező pályázaton. Gratulálunk!
MEA-s tanára: dr. Matusné Orbán Andrea.

Képek  Képek 

Adventi hangverseny

2017.12.13.

A hangverseny alatt a kivetítőn a festészet tanszak munkáiból láthattunk válogatást. A színes és változatos műsorban képviseltették magukat a gitár, zongora, fuvola, népzene és a rézfúvós tanszak növendékei. Természetesen nem maradhatott el a MEA kamarakórus és a szolfézs csoportok előadása sem. Külön öröm volt, hogy ismét hallhattuk a MEA gitár zenekart. A koncert szép pillanatait megőrizve gratulálunk a fellépőknek és kívánunk áldott békés ünnepeket!

Képek  Képek 

Farsangi koncert

2018.02.17. 

Ezúttal a VOKE Művelődési  Központ​ biztosította a helyszínt aktuális farsangi hangversenyünkhöz. Gratulálunk a fellépöknek!

Képek  Videó 

II. helyezés - országos fuvolaverseny

2018.03.25. - Kaposvár

Fantasztikus eredmény! Kálmán Dorka II. helyezést ért el a IX. Országos Jeney Zoltán Fuvolaversenyen. A Kaposvári "könnyed" kiruccanás március 23-25. között került megrendezésre. Tanára: Lakatosné Vera. GRATULÁLUNK az EREDMÉNYHEZ! A zongorakísérő is természetesen nélkülözhetetlen az ilyen szintű eredményekhez. Köszönjük Bánszky János munkáját is.

Képek  Képek 

Barátságos zongora találkozó

2018.04.15. - MEA

Nagyon ügyesek voltak a gyerekek! Gratulálunk! Családias légkörben, színes műsorszámokkal örvendeztettek meg minket a fellépők. A közönség jól érezte magát. A fellépés utáni beszélgetés pedig olyan volt, mint ez a szombati klasszikus matiné.....barátságos!

Képek  Képek 

cívis népzenei verseny

2018.05.25.

Nagyon szépen szerepeltek népzenész növendékeink! Gratulálunk a fellépőknek és a felkészítő tanároknak is: dr. Borosné Toplenszki Tímea és Majoros Zsolt. Minősítőn elért eredmények: Ugrai Richárd (citera): gyémánt és arany minősítés / Tóth Panna Kamilla, Szanics Anikó, Bacsó Dorottya (furulya): arany minősítés / Márta Szabolcs, Kollár Péter, Cs. Varga Ferenc (citera): arany minősítés / Márta Szabolcs, Kollár Péter, Cs. Varga Ferenc, Babodi Boglárka (citera zenekar): arany minősítés.

Képek  Képek 

gyermeknapiZenés matiné

2018.05.26.

Gyermeknapra egy nagyon szép műsorral készültek a MEA növendékei. A helyszínt ezúttal a Méliusz Juhász Péter Könyvtár szolgáltatta. Habár gyermeknap közelében jártunk az ajándékot mégis a gyermekek adták nekünk az igényes, változatos és vidám műsorral. Mindenkinek szeretettel gratulálunk!

Képek  Képek 

Nyári zenei tábor

2018.06.25.

A képek magukért beszélnek...kattintás a megtekintéshez.

Képek  Képek